Dubai Blogger

Wiki Article

Büşra Duran Gün Milyonlarca Kovuşturulmaçisine İlham Kaynağı Olurken Fazla Sundurmaı Evetşayarak Dünyanın Yarışlık Olduğunu Hunıtladı.
Gezi içinde ne olduğu yaratıcısı, mükemmel görünümleri sunarken izlemeçilerini egzotik gezilere çıbayanyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu eşhas, toplumsal medyada örgensel ve ferlü bir izlemçi tabanı tevlit etmek midein yıllar içre yeğin bir iş çıkardılar. Hatta, Lifestyle Influencerlari diğerleri ortada moda, mizaç, spor, giyim, hap etmek ve makyaj dahil yetişmek üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde gelen şirketler ve kuruluşlar, bu faal trene atladılar ve bu kişileri kovuşturulma ederek mallarını ve hizmetlerini öncelemek derunin çarpıcı zevat olarak çıktı sayısal pazarlamada hesaba tıkızlması müstelzim bir güç. Bu isimlerden biri de Büşra Duran Gündüz.
29 Orak ayı 1993 doğumlu ve pop olarak Instagram suni adı hell0busra aracılığıyla maruf Büşra Duran Gündüz, ünlü bir Türk Influencer fakat Dubai merkezli moda, yaşam merkezı ve dâhilerik yaratıcısı, blogger, sosyal iletişim ortamı girişimcisi ve gezi fenomeni. 2018'bile Mürekkep Zenci Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalarak moda endüstrisinde kendi namına bir kişi yaptı. Instagram'da bir milyonu aşkın takipçisi olan Büşra, moda ile ilişkin idrakyı bileğanlayıştiriyor. MENAT yurttaşları ile Mülevven ve canlı kıyafetleri, bir numara sınıf aksesuarları, dayı makyajı ve dinamik sarrafiyelıkları, onu seyahat ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar boyunca farklı kılıyor.
şatafatlı dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini keşfetmek, en hayırlı gezinsel bölgeleri tedarik etmek ve modalarını bileğsoruntirecek radikal bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak isteyen moda, seyahat ve fazla dirim yolı araştırıcıları kucakin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla maruf modacı, nazar alıcı balkonından kesitler yakalayarak Instagram ve gayrı sosyal iletişim ortamı hesaplarında uymaçileriyle paylaşıyor. Burj Kızıl Dubai Blogger Arab’da deniz altında çizmek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da dinlenme yapmaktan Dubai'deki göz kamaştırıcı performansları izlemeye denli Büşra Duran Gündüz, dünyanın onun istiridyesi olduğunu soyıtlıyor. Ve o elan yeni kafaladı.
Bugün, markaların ürünlerini toplumsal iletişim araçları platformlarındaki devasa izlemeçi listesine internette tanıtmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler üzerine emniyet ve haysiyet yaratan meşruhat onarmak da dahildir. Influencer pazarlamanın Dubai Blogger ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gündüz kadar kişilerin reklam suretünü değanlayıştirmeye serladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun nedeni, onun aracılığıyla şirketlerin, rastgele bir şey satmaya çtuzakışmadan önce garaz kitleleriyle kredi yapım etme şansına ehil olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu herkesin görmesi muhtevain oldukça belirtik. Büşra Duran Gündüz, bir röportajında hastayken birlikte kılıklı bir şeyler giymenin tayf halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya usturuplu kıyafetlerin insanoğluın kıvançlı olup olmadıklarını belirlemediğini her hin açıkladı. Bunun adına, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi giymek çok henüz iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı teşhismlayacağını keşif etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara ilgi etmesi, hizmet ve ürünlerini takdim etmek isteyen birgani Dubai Blogger markanın tercihi olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve görev sağlayanlar, online işlerde markasına bandajlı özel kodlar eklendiğinde bile indirimler sunuyor. Fanatik bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group kabil birkaç ünlü markayla yapmasına imkân sağlamladı.
Büşra Duran Gündüz Karşı
Büşra, Orta Maşrık ve Türkiye'bile evetşayanlar karınin bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz gezinsel bölgeler, ürün incelemeleri ve daha olağandan müteallik derunerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Su taşkınıçuk Üniversitesi İşletme Departmanü'nden aldı ve dirimını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page